O nas

Specialisti klinike dr. Fabjan in Dermatologije Rogl-Fabjan

Našo ekipo priznanih specialistov dermatologov in usposobljenih terapevtov odlikuje strokovnost, ki izhaja iz dolgoletnih izkušenj.
Na področju dermatologije in estetike svojo dejavnost širimo in dopolnjujemo s sodelovanjem s strokovnjaki s področja plastične in estetske kirurgije.

Januarja 2019 smo začeli delati v novih prostorih v Šenčurju. Sprva smo paciente v kirurški ambulanti obravnavali 2-3-krat tedensko. Glede na potrebe pacientov in skrajšanje čakalnih vrst smo novembra 2019 opravili kar 30 kirurških ambulant in čakalno vrsto skrajšali na do 14 dni (pod stopnjo hitro).

V tem času smo operirali že res ogromno pacientov, odkrili več kot 250 malignih melanomov, ki spadajo med najhujše oblike raka kože in več kot 6500 manj agresivnih rakastih obolenj.

Več kot dve tretjini operativnih posegov v naših klinikah je posegov na koži, in sicer zaradi malignih stanj kože. Tu smo zelo učinkoviti tako z diagnostiko, saj imamo v ekipi specialiste dermatologe, kot tudi s hitrim nadaljnjim zdravljenjem oz. kirurškim posegom, če je potreben.

Želja vsakega pacienta je seveda čim hitrejša pot do celovite rešitve njegovega zdravstvenega problema, česar se v naših klinikah zavedamo, zato vam ponujamo od sedaj ponujamo to enastavno rešitev za PREVERJANJE KOŽNIH ZNAMENJ - BREZ ČAKALNIH VRST!

Kdo smo

Dermatologija klinike dr. fabjan Šenčur
in Dermatologija rogl-fabjan

Specialisti klinike dr. fabjan in Dermatologije rogl-Fabjan

"Celotna zgodba klinik Fabjan ne bi bila tako uspešna brez odličnega teama naših zdravnikov specialistov ter zdravstvenega in administrativnega kadra. Prav tako so del celotne zgodbe osebni zdravniki in dermatologi, ki zaupajo v naše delo in paciente napotijo v našo ustanovo."

leto 2019

17.939 obiskov pacientov
6.342 dermatoloških posegov
750 izrezanih rakavih tvorb
IZKUŠNJE IN TRADICIJA

Primarna dejavnost naših kliniki je splošna in plastična kirurgija. Od ustanovitve leta 1992 je klinika Fabjan del javne zdravstvene mreže in ima koncesijo za splošno in plastično kirurgijo.
Že v tem času smo operirali že res ogromno pacientov,
odkrili več kot 200 malignih melanomov in veliko število manj agresivnih rakastih obolenj (več kot 6000).

V teh 25 letih
smo se najprej uveljavili v ožji, gorenjski regiji, nato pa tudi v širšem slovenskem prostoru (Celje, Ljubljana, Nova Gorica, Ankaran)
Leta 2018 smo se zaradi potebe po večjih prostorih preselili iz Kranja v Šenčur, kjer imamo res odlične pogoje, tako za paciente kot za osebje.

VRHUNSKI SPECIALISTI

Področje, ki ga pokrivajo naše klinike so predvsem specializirane zdravstvene ambulante: dermatologija, splošna kirurgija, estetska kirurgija, ginekologija, urologija, oftamologija in zobozdravstvo.
Največje število posegov, ki jih opravimo je na koži. Gre predvsem za posege kožnih sprememb, obolenja kože in odpravljanje žilnih sprememb.
Naši strokovni pregledi, diagnostika in zdravljenje potekajo na najvišjem nivoju, BREZ ČAKALNIH VRST!
Vso to delo opravljajo izkušeni in predani kirurgi in specialisti, usposobljene in prijazne medicinske sestre ter ustrežljivi administratorji.
Ker je več kot dve tretjini operativnih posegov na koži, in sicer zaradi malignih stanj kože imamo v svoji ekipi specialiste dermatologe, ki so zelo učinkoviti. Z diagnostiko, kot tudi s hitrim nadaljnjim zdravljenjem oz. kirurškim posegom, v enem letu povprečno opravijo več kot 2.000 posegov.

obiščite nas v klinikah
Izpolnite formular in odgovorili vam bomo v kratkem času